Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Myslím si, že Vy sama jste tolerantní způsobem, jakým koukáte z fotografie.

0 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-D tak tohle je nejzábavnější příspěvek, který mi kdy kdo napsal... stručný, trefný, k věci a od člověka, který se ani nezmůže na to, aby svoji fotku do profilu nahrál ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
VM

Ještě jste nepochopila ten princip. Když vám ty věci vadí, tak omezujete svobody druhých (včetně svobody nezatěžovat se ohledy) a skutečně jste netolerantní, ba přímo uzurpátor, který by chtěl druhým mluvit do života.

Pro nedomrlé myšlením: to byla ironie.

3 0
možnosti
Foto

Moc pěkný blog R^. Snad dovede k zamyšlení nejen mě. Krásně to zde v diskuzi nvyjádřill pan Konáš. Chtěla jsem původně napsat něco podobného, ale to bych už jen napodobila jeho pěkná slova.

1 0
možnosti
Foto

Ohlasy kladné i záporné budete budete mít, i kdyby jste napsala, že 1+1 jsou 2. Příspěvky nerozdělujte na pozitivní a negativní, ale na ty, které mají hlavu a patu, a ostatní.

5 0
možnosti
Foto

Ohledně kouření. Jo, taky mám ten zlozvyk. Ale nehulila bych dítěti do kočárku, ani doma rodině pod nos. To není o kuracich a nekuracich, ale o slušných a bezohlednych.

A smiřte se s tím, že prvokokativni název blogu a jeste na Titulce přitáhne dost lidí. Holt i takových, kteří vám to dají sežrat.:-)

4 0
možnosti
Foto

Ano, přesně. Příměr s kuřáky jsem použila proto, že teď aktuálně mě tu jeden hrozně štve. Bezohledný chlap, co hulí jak fabrika a já si na dovolené ze všeho nejvíc užívám smradu a kašle.

0 0
možnosti
Foto

Další blog o zlých diskuterech? To už je tady snad folklór. ;-D

5 1
možnosti
Foto

O zlých? Tak můj další blog bude o těch, kteří neumí číst 

1 0
možnosti

Hmm a co jste čekala po takovém textu? Déšť okvětních lístků? Kolektivní nirvanu?

0 0
možnosti
Foto

Co jsem čekala? Určitě ne urážky. Nikomu svůj text nevnucuji, nikomu nedržím pistoli u hlavy, že to musí číst a reagovat. Když mi text nebo názor některého blogera připadá hloupý nebo s ním nesouhlasím, taky mu hned nenadávám a nevnucuji mu svůj, pochopitelně lepší  názor.

1 0
možnosti
MS

Celkem chápu vaši rozhořčenost, která vás vedla k napsání tohoto článku o toleranci. Na druhou stranu si sama můžete odpovědět na otázku jestli vás někdo nutil dát do názvu minulého článku, Maratonci zlámejte si nohy. To jste musela předpokládat jakou odezvu bude mít takový název článku.

Jinak souhlasím s tím, že v případě včasného informování veřejnosti jde o bohapustou lež. Před dlouhou cestou prohlížím web ředitelství silnic a dálnic a musím konstatovat, že uzavírky z důvodu sportovní akce tam kolikrát nejsou a přitom je to veřejný web, který má informovat řidiče.

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě mě nikdo nenutil dát blogu název, který jsem mu dala. Tento “výkřik” jsme si vymyslely s kolegyněmi dispečerkami taxislužby, kde jsem před lety pracovala. Služby ve dnech, kdy probíhaly podobné akce, byly skutečně za trest, a všechny jsme je nenáviděly. Nicméně myslím si, že název blogu nevadil zdaleka tolik, jako jeho obsah.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS